sabina ddumba, jag älskar dig

  2015-10-31 / 20:15:00 / Musik / 1 KOMMENTARER


GAAAAASH! Ni har hört Sabina Ddumbas låtar Effortless och Scarred for life ha? Bra! Har ni hört hennes nya då??? JAG ÄLSKAAAR DEEEENENENNENEN
Allvarligt, lyssna på dessa låtarna och bara njut, för fyyfaaaan vad dem är bra, allihop!

mikaela

  2015-10-31 / 15:30:00 / Foto - Porträtt / 1 KOMMENTARER
Ååååh Mikaela Mikaela Mikaela, min fina vän <3333

update

  2015-10-31 / 12:03:29 / Vardag / 18 KOMMENTARER
Förlåt för dålig uppdatering hörrni! Jag var så jäkla trött igår och orkade inte sätta mig och skriva ett inlägg faktiskt, men jag tänkte att jag berättar lite om hur gårdagen och gårdagensdag (<- lärde mig det ordet på tyskan, aldrig hört det förrens förra veckan???) sett ut för min del! 
I torsdags var jag ju först med Nikki då hon sov här ons-tor, vi redigerade lite bilder och kollade film, tog det jäkligt lugnt haha. Närmare 15 tiden hade Nikki åkt hem och jag väntade på Engla i helsinborg där vi skulle catcha up lite med varandra, och skulle egentligen gått runt och myst i stan men vi stannade på subway o käkade där, dock va även det gott! Vi mötte sen upp Mikaela, Hilda och Jonna för att åka hemåt. När jag kom hem hann jag inte göra mycket innan mamma, Max o jag satt i bilen påväg till Löddeköpinge för att bowla. Första serien va rolig, tyckte alla. Sen började det gå neråt för Max och han bryter ihop totalt vilket ger hyfsat negativa vibbar till alla... Vi hade bowlat klart vid 19:30 ungefär och åkte då hem. Vid 20:30 hämtar mamma o jag upp Mikaela för att dra iväg på lite party! Så dagen avslutades med massa dansade o snack, riktigt skoj!

Fredagen såg ungefär ut såhär: Vakna av hostattacker, städa, handla, åka hem, hjälpa mamma, sova, sims, sova, äta, sims + äta, sova.
Kommer ni ihåg när jag skrev för ca 1 år sedan när jag va sjuk att jag hostade hela tiden, att jag vaknade av hostattacker osv? I vilket fall som helst så har dessaa hostattacker börjat komma tillbaka. Igår vaknade jag av att jag hosta så mycket att jag fick låsa in mig på toan för att inte väcka de andra hahah... I alla fall! När alla vaknat så hjälptes vi åt att städa, därefter snackade vi bara massa i väntan på att vi skulle börja gå mot bussen. Mikaela, Hilda och jag som skulle ta bussen hem, svängde snabbt inom Ica och handlade kakor och vatten. HAR NI SMAKAT BALLERINA MINTCHOCKLAD?! DET KAN VARA NÅGRA AV DE GODASTE KAKORNA JAG KÄKAT SKA NI VETA, WOOOOOOW!!!! Okej, back to business.
När jag kom hem såg jag att mamma hade skrivit en lång lista på vad hon skulle göra såfort hon kom hem. "Städa Moses bur, diska, dammsuga, plocka undan" var några av de saker som då stod på denna lista, och eftersom jag vet att mamma är jättestressad när hon kommer hem för att de har mycket att göra på jobbet nu så tänkte jag att jag kunde hjälpa henne lite. Så jag började diska o plocka undan och gjorde det jag kunde, vilket hon uppskattade jättemycket när hon kom hem så det va kul! Därefter va jag så fruktansvärt trött så jag somnade. Sov i ca 1 timme skulle jag tro, och började sen spela sims när jag vaknade igen. Men denna timmen hjälpte inte så mycket så jag somnade igen och vaknade en timme senare av att vi skulle käka, tacos dessutom som är så jäkla gott!!! Därefter spelade jag lite sims, och käkade granatäpple med choklad o sov ännu mer!

SÅHÄR LÅNGT INLÄGG HAR JAG ALDRIG SKRIVIT, HERREJÄVLAR!!!