sometimes it all gets a little too much

  2015-11-27 / 13:45:35 / Djupa tankar / 0 KOMMENTARER
Två gamla arkivbilder från 2014 i brist på annat.
Nu blev det sådär mycket igen. Visst vet du vad jag menar? Man vill allt, man vill inget, man vill lite, och man vill det hela på samma gång. Jag är i alla fall en sådan person som är så sjukt tankspridd så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ena stunden vill jag verkligen satsa på skolan och jag är så motiverad. Men så kommer något i vägen och all fokus bara försvinner. Fokusen försvinner från allt och alla. Jag fokuserar på ingenting, absolut ingenting. Och mitt i allt detta så är du medveten om att du tappar allt fokus. Du är medveten om att allt bara stupar rätt neråt och detta hjäper dig inte någonstans. Att inse att du faktiskt är påväg mot botten är det som svider mest, för du har ingen ork till att dra dig upp. Du kan inte fokusera.
Skolan är där och ser till att om du inte är sugen på att göra matteläxan kan du ju börja med svenska-inlämningen som skulle vara inlämnad för en vecka sedan. Den ser till att du ständigt intalar dig själv till att du måste göra omprov, komplettera eller göra extra uppgfter för att försöka nå det där betyget som anses som bra.  Lärarna som också backar skolan genom att planera oanständigt, ge fel instruktoiner, och att faktiskt förvänta sig mer utav elever på oförberedda grejer, och även berätta detta för eleven. Att begära att du ska kunna berätta om något, på ett annat språk, när ni inte lärt några ord alls i princip.

Jag är trött på det.
Jag hinner inte bocka av en läxa förrän det kommer en ny. Jag hinner inte ta mitt välmående före skolan. Jag hinner längre med min favorithobby, som får mig på andra tankar än stress. Jag hinner inte längre hitta intresset till min favorithobby längre. Det intresse som alltid funnits där, väntandes på att bli aktiverat och göra dess arbete. Jag hinner inte längre vakna, piggna till och vara trevlig mot mina nära o kära. Istället är jag nere, och folk frågar vad det är med mig. Men inte hinner jag sitta och förklara allt detta för dem. Jag har skolarbete att göra. Jag har människor jag måste försöka göra glada och stötta. Men jag hinner inte. Det är för mycket press från alla håll och kanter, och jag orkar inte längre med.

Detta är en stor del av anledningarna till att bloggen blir så satans tråkig nu. Det finns så sjukt mycket att göra i skolan, helt galet. Jag ber verkligen om ursäkt i förväg för detta!

wednesday morning

  2015-11-25 / 08:38:51 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Godmorgon finisar! Som vanligt blir detta ett stessigt inlägg då jag är lite sent på det. Precis som det brukar vara! Idag gick jag ändå upp 06:30 (!!!) för att hinna plugga lite också, men jag fastnade framför pluggandet och glömde tiden... Har precis tryckt ett ägg, och mycket mer till frukost hinner jag inte fixa, så jag får klara mig på det. Tänkte att jag tar med en clementin till skolan så kan jag käka den nu också efter första lektionen. Får hoppas att jag överlever!
Efter skolan idag ska jag eventuellt fota med Ida, det är inte spikat än. Snön håller på att försvinna och ljuset försvinner så fort så vet inte om det är lönt. I måndags hade varit perfekt! Då lös solen och det var så fint och snön glittrade och allt var bara så mysigt! Men då tränade hon, och jag satt bänkad framför massa plugg tyvärr.
Nu ska jag sluta skriva massa och faktiskt börja göra mig i ordning till skolan som börjar om 20 min *gladgubbe-emoji**pistolemoji**död*

en från söndags

  2015-11-24 / 13:23:38 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Mikaela sov ju hos mig i söndags, och då mös vi till det med lite gott! Nomnom!