late breakfast

  2015-12-30 / 13:03:13 / Vardag / 6 KOMMENTARER
Dagens (väldigt sena) frukost bestod av ett ägg, en halv avokado, en minibaguett och en ny smoothie som jag inte smakat tidigare men som var sjuuukt god! Jag käkade detta lugnt och fint tillsammans med två senaste avsnitten av Quantico som jag helt glömt bort att kolla på. Nu ska jag ta mig lite ytterkläder för att sen gå mot bussen. Jag ska hem till Ida som ni har fått se här någon gång innan har jag för mig, och sen drar vi ut och fotar! Vi har snackat om detta så länge men sen har det aldrig blivit av riktigt hehe. Haaa det

lyxar till det

  2015-12-29 / 15:49:21 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Eftersom att det numera är ca 2 dagar av 2015, och jag vill äta glass innan året är slut, så käkade jag det idag! Smakade en ny från Sia, eller jag i alla fall inte sett den innan, nämligen kladdkaka! Den va god, men ingen "wow måste ha mer"- smak. Toppade med chokladsås och minimarshmellows, nomnom!
Nu, för tillfället, at the moment, i skrivande stund, you name it, så håller jag på att avinstallera lite olika föremål från Sims som jag tidigare laddat ner, men som jag inte har användning för. Det lär nog inte ske så stora förändringar för resten av dagen tror (hoppas) jag. Får se om jag möjligtvis träffar Jennifer ikväll och sover där.
Puss

repris- inspo

  2015-12-29 / 11:20:27 / Inspo / 0 KOMMENTARER