förändring

  2015-08-31 / 22:42:50 / Design / 1 KOMMENTARER
Ja men se däääär, jag fick till en ny liten header ikväll! Var dock tvungen att göra en ny eftersom att jag försökte förstora content själva inläggen), som dock knappt syns eftersom jag bara fixade det med 100px, får se om jag kan få till det ännu större så man ser mina bilder bättre! Menmen, jag blev faktiskt nöjd med headern även om det gick rätt fort att göra den. Vad tycker ni? :)

nathan grisdale och dålig upd.

  2015-08-31 / 08:10:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
(Bilden är lånad från Google) Förra veckan när Mikaela och jag snackade i telefon tipsade hon mig om Nathan Grisdales låtar, och de som fanns på Spotify var så jävla bra. Jag älskar dem! I skolan dagen efter spelar hon en låt som endast finns på youtube, också med Nathan som heter Mum. Jag fick gåshud direkt, Gud vad bra den var!! Easypeasy en ny favvis 
 
Ang den dåliga uppdateringen. Mina bilder som är tagna med kameran är ju i hemsk kvalité här på bloggen, och jag tänkte att det kanske var blogg.se som det var fel på, så jag provade starta en på nouw.com. Bilderna var lika dåliga där, vilket innebär att jag måste fortsätta leta vad felet är. Jag tänkte att jag ska kolla vidare på det efter jag varit hos läkaren idag. Ska dit igen och han ska ta massa fler prover, får hoppas att något av dem visar vad som är fel så de kan ge mig något så jag blir frisk. Är så sjukt trött på att ständigt inte må bra och ha feber!

the system

  2015-08-18 / 18:20:59 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Ännu en bild från Grekland.

Hej finisar, hoppas er dag varit superbra, det har min varit hehe. Har varit i skolan, varit med Mikaela och inte mycket mer. Har precis kommit hem, ska se om det finns någon bra serie sen ska jag faktiskt ut och gå lite idag igen. I inlägget nedan var jag bara ute och gick med musik i öronen och bara tänkte massa, det var så skönt. Så tänkte att jag gör det ikväll också och sen blir det att lägga sig i sängen tidigt, har varit så trött efter skolan haha.