en diskussion med mig själv

  2016-01-20 / 08:36:00 / Vardag /
 Godmorgon mina fina vänner. Hmmm jag kanske ska börja komma med ett nytt "intro", detta är dock standarden, så jag vet inte haha. Försöker variera lite, men jag gillar "mina fina vänner", för jag har ett visst sätt att säga det på, typ... Jaja!
Idag är det onsdag, även känt som lillördag för en del människor här ute. Gillade onsdagar förr, tyvärr inte längre. Vi har så himla lång dag i skolan med väldigt många lektioner. Ska bli spännande och se hur mitt himör blir när på onsdagar när dansen drar igång. Jag vet inte om jag kommer bli hypad när jag är på onsdagens danslektioner, eller om jag kommer vara helt död haha. Det återstår och ser!
Dagens planering blir inte längre än vanligt. Ska försöka plugga lite, träna, och lägga mig i tid. Gick inte och lade mig supertidigt varken söndag, måndag eller igår, vilket jag lovat mig själv att jag ska försöka göra. 


Siri |Diabitfit|

Gillar inte heller onsdagar, dryga som tusan!

2016-01-20 @ 09:34:13
URL: http://sirinilsson.se/
Carolina Thoor

Jag kan förstå att du inte direkt är ett fan av onsdagar. Men hoppas att det kommer bli bra då dansen sätts igång sedan! :)
Btw: vad har du för en slags design? Vad heter den? :)

Sv; ja, det har varit jätte skönt att få ha varit ledig i tre dagar nu på raken och att bara få ta det lugnt. Dock börjar jag bli lite rastlös, så att få jobba imorgon känns ganska skönt ändå :) dock är jag ledig på fredag vilket även kommer att bli jätte skönt & sedan så jobbar jag hela helgen! ^^,

Ja, teen wolf är en av världens bästa serie! :D

Svar: Ja det hoppas jag också verkligen!!
På bloggen? Jag har ingen aning :$
Hanna Olsson

2016-01-20 @ 13:42:17
URL: http://knaset.blogg.se/
Wendolie

Närmar sig snart fredag nu! Följ gärna min Instagram før inspiration foton och res bilder på @wendolieb :-)

2016-01-20 @ 16:04:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: