det är trots allt söndag

  2016-01-17 / 19:42:54 / Vardag /
Två bilder från arkivet, men som jag ändå tyckte passa in med tanke på vad jag gjort idag.
Godkväll mina fina. Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte bloggat tidigare idag, det har inte blivit av helt enkelt. Ska inte komma med någon dålig bortförklaring, utan jag har inte fått tummen ur röven bara. Tänkte dock slänga in ett blogginlägg nu innan det blir för sent! 
Min dag har sett ut ungefär såhär: 11:10, vaknar jag. 12:30, går jag upp ur sängen och ner till köket. Därefter har jag bara gjort vardagliga sysslor (erkänn att jag lät jävligt duktig och fin i mun där!!!) som städat, packat upp och lite sånt. Har precis snackat med min schäf, aka "chef", aka min lärare på dansen, om den kommande terminen och lite så. Är sjukt taggad! Sedan jag gjorde min första riktiga koreografi, till öppethus dagen igår, till en utav mina favoritlåtar (WTF (Where they from) - Missy Elliot) så har jag bara taggad upp allting till max. Verkligen! Jag har så mycket inspiration, så mycket glöd så jag vet verkligen inte vart jag ska bli av. WAAAAAH jag måste verkligen börja tagga ner. Min omgivning kommer bli helt förstörda utav min hype annars. 
Okej, detta blev ett väldigt spritt inlägg, ursäkta mig för det. Nu ska jag börja fixa i ordning lite andra blogginlägg, så att det kommer upp något här på bloggen och inte bara står tomt eller "inspo" inlägg, även fast de är rätt lugnande att sitta och glo på. Meeeeen, vi höres om inget annat! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: